5 dejtingtyper n garanterat kommer traff online [2023]

5 dejtingtyper n garanterat kommer traff online [2023]

Dejtingappar och andra service online har gjort det lattare stav oss att fa forbindelse tillsammans nya manniskor, nagot sasom likas kan inkludera att ni stoter villi atskilliga olika typer itu personligheter ann n annars hade gjort. Nedan reder dejtingcoachen ut vilka typerna befinner si, dartill hurda ni hanterar de dar gallande ultimat fason. Bild: Unsplash

Det ar dejtingappen Happn sasom ager tagit avlastning utav dejtingmentorn och matchmakern Ane Hagen darfor att kartlagga do annorlunda typerna fran mannisko. Andock vad befinner si det ens forut avsikt att kategorisera folk villig det har sattet? Marine Ravinet, Head of trends gallande Happn, forklarar:

– Det a?r relevant att ka?nna at dom olika dejtingtyperna fo?r att veta vem ni bo?r undfly samt pa? sa? sa?tt veta koncentrer pa? alla do ma?nniskor sasom ager likadan ma?l med dejting som ni. Pa? sa? sa?tt blir det enklare att lokalisera ra?tt samt utveckla saken dar relationen saso just du a?r ute efter, sa?ger hon i e pressmeddelande.

Dating Mentorn Ane Hagen ar mode-riktig villig samma rals, samt menar ocks hon att personers beteenden bland ovrigt kan ge nago vink ifall va personens foresats tillsamman att finnas operativ gallande dejtingtjansten ar:

– Na?r hane letar efter nago partner online a?r det centralt att vara medveten om de underliggande anledningarna at att ma?nniskor a?r aktiva pa? dejtingappar. Dom finns de saso a?r aktiva fo?r att finna nagon medspelare alternativt bredda sitt sociala na?tverk. Samt efterat finns det dom som a?r ute postumt bekra?ftelse, forklarar hon.

Ka?nner n aterigen laget na?r du sam din crush chattar med varandra, det a?r forvanad, en aning flirtigt samt intensivt andock det blir ick mer? D chattar antagligen mo sam tillsammans dagligen samt la?r ka?nna varandra mer sam mer skada du talar aldrig ifall att traffa i verkligheten. Forsavitt n fo?resla?r att er skal tra?ffas fa?r ni med sto?rsta probabilite ett luddigt replik.

– De finns dom som leker kring, saken dar ha?r typen a?r vanligtvis uttra?kad och hoppas pa? na?gra flirtar utan att go?ra na?got mer tillsamman det. Personen kan plo?tsligt fo?rsvinna eller avsluta replikera fo?r att darnast folja ater igen na?sta ga?ng hen a?r uttra?kad, sa?ger Ane Hagen.

2. Den o?verserio?sa

Kan handa ager n sto?tt pa? typen saso sta?ller ma?nga och personliga fra?gor samt som minsann vill la?ra ka?nna dig innan ni tra?ffas pa? riktigt? Du chattar forsavitt tidevarv familjer, jobb, favoritra?tter och dro?mresor. Fo?rmodligen chattar er kanske la?nge sam kan handa tala du i telefon innan er traffas. Det dro?jer troligen for ni tra?ffas skada na?r d va?l ga?r pa? en fo?rsta dejt ager ni allareda ganska bra koll pa? varandra.

– Jag kallar det ha fo?r saken dar o?verserio?sa typen, ofta a?r personen ra?dd fo?r att go?ra blunder och vill veta sa? mycket som mo?jligt for de besta?mmer tra?ff tillsamman na?gon. De testar och sta?ller ma?nga fra?gor fo?r att kolla till att de matchar duktig forbund tillsamman sin crush, sa?ger Ane Hagen.

3. Saken dar ota?liga

Ni har ett fars crush sam ni bo?rjar prat pa Interne tillsamman varandra skada det dro?jer ick la?nge, ganska blott postumt en goddag, saso din crush fra?gar forsavit du ska ses. Saken dar ha?r typen a?r inget djavul fran att chatta utan vill hellre tra?ffas pa? nago ga?ng fo?r att se ifall det klickar inom verkligheten.

– saken dar ota?liga typen a?r saken da som vill tra?ffas genast, na?stan inte med att sa?ga a tja. Ideligen anser personen att det a?r ba?ttre att la?ra ka?nna varandra i verkligheten men ibland kan det ocksa? orsakas pa? att dom inneha sva?rt sam anse att det a?r traligt att prata skriftligt igenom nagon chatt, sa?ger Ane Hagen.

4. Saken dar som enbart a?r omodern efter ett kva?ll

Det a?r fredagskva?ll samt det plingar mot ino din telefon, nagon ny crush. Det plingar mo aterigen sam crushen inneha skrivit till dig, d bo?rjar chatta och det a?r kul samt flirtigt. Kan handa besta?mmer d ede fo?r att mo?tas op alternativt sa? skriver ni dagen efter aterigen skad da? a?r din crush icke jambordig eldsjal. Ka?nner n aterigen det har? Inom sa? nedgang age n formodligen sto?tt pa? typen saso vill fa? crushes endast fo?r nago kva?ll.

– ett pusselbit saso anva?nder dejtingappar letar postum na?gon att pipp tillsamman, dom kan emellertid medan eftersoka en serio?s partner. Det a?r da?rfo?r betydelsefullt att ni som letar postum e la?ngvarigt fo?rha?llande a?r medveten om va ni so?ker. Det a?r ocksa? enastaende att ta?nka pa? att a?ven forsavitt personen n tra?ffar har sagt att hen letar postumt en serio?st fo?rha?llande beho?ver det ej betyda att det a?r tillsammans dej, sa?ger Ane Hagen.

5. Saken da som so?ker bekra?ftelse

En pur crush: n skriver na?got skad fa?r noll besked. Da? ganska ni inneha sto?tt pa? typen som enbart vill crushes fo?r uppma?rksamheten skad sasom ick a?r mer huga a?n sa?.

– Det a?r ma?nga sasom anva?nder dejtingappar fo?r att fa? uppma?rksamhet och bekra?ftelse. Somlig antagligen at och med age ett fo?rha?llande skad vill granska hur dom sta?r sig pa? singelmarknaden. Det kan ocksa? handla forsavit att personen anva?nder bekra?ftelsen fo?r att dyka up o?ver e ex eller nago crush som ick slutade sa? duktig, sa?ger Ane Hagen Costa Rica kvinnor.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *