N tanker att din karlek till honom kan lite honom att andra

N tanker att din karlek till honom kan lite honom att andra

Han befinner sig sjalvcentrerad och inneha ett dubbel vanlig: han kan hantera dej villi en satt saso han aldrig personligen skulle tala. Han anser sig tillverka hГҐrt lojal kvinna riktigt till att bli omhandertagen, servad samt ompysslad skada kan icke handla dito pro dej. Dessa karlar age ideligen orealistiska forvantningar gallande sin partner, som pro honom amna existera den “perfekta kvinnan”. I begynnelse kan hon idealiseras, bara for att inom kort bliv bestraffad nar hon ej kan li upp mot hans orealistiska forvantningar.

Han vill maka forbund alternativ vig sig himla arla inom relationen. Det ha befinner sig ett fason sta honom att kontrollera dig, att “aga” de, och han har svar att godta forsavitt ni vill vanta med dessa grejer.

Han skrammer dej nar han blir arg. Han kan stota de, saga ring hotfulla grej, skuffa de alternativt nalka de gallande e hotfullt takti. Han kan avsked inom vaggen alternativt kross grejer nar han blir forgrymmad, ideligen ar det grej som ni tycker om alternativt personligen ager. Det har skanke pa rak arm alternativt indirekt budskapet: “Se hur sa mig kan foreta. Kommand stig befinner si det din tur”. Forsavitt ni gralar inom bilen kan han bli underkand farligt fort for att forskracka dej. Han kastar don ungefar sig ino vredesmod. Han skyller tryt handlingar villig dej och avse att det vart du saso provocerade honom att handla det; hade han ick blivit sa frustrerad kungen dig hade han aldrig behovt plocka at det ha uppforande. Har han gjort dessa foremal age han redan utsatt dig stav fysiskt vald.

Han attraheras av sarbarhet och valjer flickvanner som nys vandra via ett nodsituatio eller nit utav nagot drabbning. Han blir “raddaren”. Han kan mot samt tillsamman “radda” ett gumma saso tidigare varit inom e valdsamt forhallande, bara darfor at bega detsamma som hennes fordom partner gjorde.

Det befinner sig viktigt att kunn att samtliga dessa handlingar ingar i det sasom befinner si fysiskt vald

Han behandlar de olik nar d befinner si tillsammans tillsamman andra folk. Han behandlar dig respektlost nar er befinner sig ensamma, skad hojer dej mo skyarna nar ni umgas tillsamman andra. Alternativt tvartom.

Han valjer ganska partners sasom befinner si mycket yngre ann honom

Han pressar dej at sex alternativt tillat dig att effektuera vissa sexuella handlingar till din vilja nar er age sex.

sig odl att han ick beter sig respektlost, okansligt, sarande alternativt manipulativt mot dig. Narvarand befinner si det betydelsefullt att kunn att din karlek at honom ej kommer att lite honom att omdana sig. Du ar ej heller undantaget mot saken da narvarand regeln. Ingen karlek kan omarbeta e tillsamman en misshandlande samt kontrollerande personlighet. Sanningen ar att de majoritete man, som drivs utav ett behov fran kontrol och tillsyn sam saso beter sig respektlost pa mer eller mindre subtila takti, ej ar kapabla att byta sig alldenstund de tillats flertal vinster med sitt uppforande sam ehuru deras originell problematik ar djup.

N tanker att forsavit du endast beter de till honom odl sasom n jag skulle onskan bli behandlad av honom, odl kommer han antligen att byta sig samt handlagga de jambordig gott sasom n behandlar honom. Det har befinner si e kopiost normal tankesatt stav kvinnor som sjalva befinner si mana om att hantera andra bra och saso befinner si empatiska och vill besta forstaende. Sanningen ar att han ick kommer att exekvera de battre aven om ni a din part behandlar honom empatiskt och forstaende. Nago misshandlare tar det snarare som nagon vink att fortskrida behandla dig daligt. Han kommer att tillamp din empati sam vilja att fatta honom istallet darfor att atersanda, atergalda eller allena anamma saken dar.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *