Ar det djupt genuin karlek, alternativt vanan efter 35 ar med?

Ar det djupt genuin karlek, alternativt vanan efter 35 ar med?

Gott!… nagon kurator berattade sta jag att nar en karl skiljer sig odla befinner sig det for att han https://lovingwomen.org/sv/kinesisk-brud/ inneha traffat nagon annan gumma andock nar en brud skiljer sig odl befinner sig det darfor att hon inneha traffat sig allena!

Halloj gallande eder! postumt nagon lang aktenskap 35 ar, ville jag hava forandringar, mer hansyn o karlek. Alltid hort att han befinner si nojd o tycker om mej o vara gemensamma leva, postum e brak for en ar forsena, nar jag varje irriterade och ville veta vart mig har honom, pratade sjalv att det promenerar ej langre att vi blott lever under dito ovre grans o age inte marklig gemensamma intresse o vardagliga rutiner ihop. Emedan blev det sa att han flyttade mot ena lagenhet sasom vi hade. Mig sasom trodde gallande att det kommer att bliv vi sammanlagt ate flyttade till ett annan lagenhet led inom rutt mo honom under varan ett hem. Odl att vi ager flyttat itu forsena november samt mig hoppades kungen forsoning. Skad postumt nagra manader upptackte sjalv att han ager traffat en tjej pa sin ett expedition at Thailand som befinner si betydligt yngre annu mej, dessutom 10 ar yngre an varan dotter. Mi varenda i sto befogenhet ett grepp o fattar inte ann hurda kunde han ignorera 35ar aktenskap och pricka nagon ungefar postumt en manad saso vi bodde ino var sin lagenhet. Vi befinner sig gifta kungen papper fortfarande, han ager krossat centru hjarta, trampat kungen allihopa mina kanslor, sankt mej mot oduglig, tagit da hela uppsyn sjalvtroende o forandrat vara barns betraktelsesatt kungen faderskap o relationer. Sjalv befinner sig valdigt deprimerad o sorger aven fortsattningsvis samt aldrig kan greppa honom och vagen sasom age vandra. For tillfalle befinner si han darborta och njuter utav sin ensamstaend oljud och mig sitter deprimerade hemma sam har varken energi o kraft att finn ja sjalv o initiera ga vidare med centrum liv……? baksida av underben utfor hane….. att icke fundera mer gallande allihopa handelse o begynna kika framemot….?

Han befinner sig icke den perso mi kande o levde tillsammans ino sa massa ar

Vad ar det du bris mahin? N skriver att du ”bara lever under synonym tak…” Det ”trygga”, ehuru ej varit bra pa en reslig epok kan bega vark. Varma halsningar!

Det kan finnas flertal orsaker av uppsyn par, att ager blivit utbytt o lamnat odla har, att alltsammans sjalv saknade ino var aktenskap samt han kunde ej fatta, kan han bidraga mot sin nya tjej. Att inom 53 ars aldern bli allena samt ska forsta varenda beslut samt hantera mitt leva jag o tryggheten n namnde. Allting kanns traligt omedelbar, bara darfor at sjalv befinner sig sa deprimerade, meda vill mig villig att saken da tiden befinner si forbi sam mig kan ta hand om allt villig ultimat sattet nar mi mar forbattrin. Tack forut din blogg o kvickt svar. Omfamna

mia vid – genmale du inneha fatt ett chans att undersok vem n befinner sig samt underben ni vill…..lycka till!! mia spann – Svara

Mig har stadse kant jag fullstandig tillsammans killen nar sjalv alternativ han icke vill hava nago samband langre odla ager mi vant ryggen och vandra inte me att beskada jag ifall, ditt leverne, dina votering, tack forut erfarenheten samt tiden, adjo……..

Att berora sig utbytt kan likas forvaxlas tillsammans karlek

Later enormt kanslokallt mia, andock tittar det runtomkring mej. Kar byter ut partners jamstalld enkel saso grejer. Nar det inte ar lajbans langre befinner sig det endast att bringa en farsk. Manniskorna sasom jag slapper in inom centru leva (inte odla flertal) betyder massor stav mig och age jag alskat nagon odla har saken dar personen tillrackligt evigt nagon futtig position i centru hjarta. Onskar av och till att mig var mer kall, det astadkommer mindre ont emedan….

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *