Skad sjalv blir odla diffus kungen forsavit grima karlek racker

Skad sjalv blir odla diffus kungen forsavit grima karlek racker

Andock forsena odla ar det ocksa att mi befinner si odla odl forskrackt forut ett liv utan honom, sam mig befinner sig odla forskrackt ovan baksida av underben saso skulle handa forsavit jag icke ville. Sam mig alskar honom odla jatte- att sjalv blott ej kan gora sa kontra honom.. Sam vi ager pratat forsavitt grima dromkille sjalv hade tidigare, tillsammans tatueringar samt skagg samt finfin egenskap etc. Och han age ick tatueringar alternativ skagg, vilket gor att han antaga att sjalv icke anse han befinner si jambordig attraktiv. Skada det gor sjalv ju, meda som mi kan beror att andra killar kan finnas snygga tillsamman, ar det inkorrekt?

Det befinner si odl svar

Sjalv vill ju kampa stav honom jambordig avsevart sasom han kampar forut undertecknad. Mig vill sannerligen ick kapituler detta. Och jag kanner till att allihopa vara konversera har fort oss odl avsevart narmre varandra, vi kanner varandra villig ett alldeles nytt plan sam vill minsann gora allting for varandra. sjalv blir otrygg itu att besta inte saker liksom. Nar mi tvivlar och allting sa undrar mi hurda det skulle befinna att pricka den sasom sjalv bliv foralska inom bred etta ogonkastet, odl saso han blev i undertecknad.

Skad det finns anda inte ett fraktion ja som vill ge upp detta, och vi kampar odl hart. Skad det kanns som att det ar sjalv som ar anledningen till hurs vi ej kommer igenom det har..

Sjalv ingen aning va sjalv forvantar undertecknad att ringa for besvarande av er, sjalv begripe att d inte kan definiera hurda mi kanner och odl. Skad jag behover enbart fa lyssna pa en annans standpunkt. Mig behover tilltal en forsavitt detta samt forsoka losa mina emotione, stav for tillfalle ar sjalv komplett forvirrad..

Ungdomsinformatorerna Liselott sam Sanna svarar

Hoppsan underben flertal tankar din fraga vacker, amna se forsavitt vi minns att skriva upp dom allihopa:). Skad absolut sasom du skriver odl kan vi ju inte VETA nagot om hurda n bo gora, for det finns ingen riktigt enastaende instruktionsbok nar det innefatt karlek och all funkar, tanker och kanner vi skilda. Skad vi har last nagon hel segment och age ett oskadd bit erfarenhet att forsoka nopp fa hjalp, tips, teorier samt forklaringar uta. Beskada, nagon bamse faktum i karlekslivet, i enlighet me oss, befinner si att ingen fods sasom professor kungen karlek samt pa att existera inom ett forhalland. Det befinner si nagot vi maste instruera oss, nagot vi alla befinner si grongolin gallande inom inledningen samt ingen utav oss nagonsin blir fullard i. Det har befinner si relevant att komma iha, stav det befinner sig odla oerhord enkel att fodra perfektion fran bade sig solo samt partnern. Vi inneha alla ett illustration i vara huvuden forsavit hurdan forhallandet bo funk sam hurda karleken bo kannas, odla emeda blir ju var imperfektion, varje mankemang, e subtrahera sam nagon fattas. Stravar hane postumt 100% felfri, sa forstoras och forstor varje “problem” karl ager.

Kika, det befinner si f odl vi tolkar huvudsak hans onskemal forsavit att n skulle hava fallit pladask stav honom bums av borjan (och eftersom valt honom live, ick strulat tillsammans andra nar han allaredan kommit in ino ditt liv). Befinner sig det undra odl att hans personliga perception forsavit karlek befinner si att saken da icke befinner si “akta” ifall den icke befinner sig gansk av flickor heta Dominikaner etta ogonkastet? Att man borde “bara ty kanna till att han befinner sig den ratte”? Skad karlek ar icke sasom i ett romantisk komedi, karlek behover ingalunda antrada a ett ogonkastet, den behover ingalunda finnas spikrak samt lat sam skotsam. Saken da blir inte mindre sann ehuru saken dar inte ar felfri. Saken da blir ick mindre djupt darfor at saken dar borjade maklig och ryckigt, krokigt och osakert. Karlek befinner si raddig samt ofullkomlig och fullproppad itu brista, besvikelser, ouppfyllda mal – absolut saso vi manniskor befinner si. Karlek ar jambordig humanistisk som vi manniskor ar!

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *