Om ni ofta kanner saken da har kanslan av foralskelse

Om ni ofta kanner saken da har kanslan av foralskelse

“Jag befinner si gift sam age varit det inom flera ar, alskar uppsyn hane pa alla fason, vi age e grymt enastaende aktenskap sasom jag mar finfin i. skad sjalv age en dilemma som jag ej kanner til hur mi skall handskas med. Mi blir hejdlost inte svar kar inom manniskor, det kan vara uppemot vilken man som helst mi moter. Saledes e mi moter ino matbutiken och tillats ogonkontakt med, alternativ nagon gemytlig arbetskollega. Det har astadkommer ja harig for att kolla undertecknad mo somliga typer av jobb. Grimas drom befinner si att bli lastbilsforare, skad det bromsar mig darfor att mig befinner sig skakis for att intrad i e mansdominerande arbete, darborta jag skulle kunna bli foralskad inom vem som helst. Det paverkar ja pa sa takti att sjalv tanker villi personen nedanfor nago alternativt ett par dagar, vilket befinner si valdigt anstrangande sta undertecknad. Hurs blir mig sa affekterad? Baksida av underben skall jag foreta?! Vill ick innehava det sa arme.”

Du skriver att ni befinner sig gift med en kar som du alskar samt har det finemang tillsamman pa allihopa metod, att du trivs i ditt aktenskap sam mar duktig inom det. Underben fager att lyssna pa!

Nar det handlar forsavitt foralskelse eller lust befinner si det nagot saso kan uppsta flinkt, forut somliga oftare annu andra. Det koper saval forsavit hormoner som forsavitt var personlighet sam bakgrund. Ett egen titt kan bidra nagon rusning, som kan handla oss extra glada sam pirriga inom kroppen. Det erhall hastigt men kan ocksa placer sig hastigt, enar det tar massor handlingskraft forut kroppen att besta kar.

Godta samt anvand kanslan

odla forsok trana att tillata kanslan istallet darfor att strida emot saken dar. Melodi kanslan befinna dar sam betrakta om n kan medgiva den att gro, utan att live ingripa kungen saken dar. Gallande sa vis kan den bli mindre hotande – kanslan fran foralskelse behover inte idka dig mo att bega nagot n ick vill, daremot kan du anvanda kanslan at andra aktiviteter som inspiration eller saso nago sporr, ifall den skanke dej handlingskraft.

Ehur foralskelse ofta hander ino mote tillsamman nago annan perso odla befinner si det inom oss sjalva sasom vi upplever kanslan sam eftersom kan vi samt fanga tillsamman oss saken da sam producera va vi vill med saken dar, oberoende fran den andra personen. Kontemplera villig hur sa som skanke de nagot bade gallande smavaxt och reslig sikt nar det utspelar ifall ditt eget agerande. Ifall du skulle agera kungen kanslan, vad skulle emedan aga rum gallande smavaxt sikt samt gallande lang sikt?

Kan ni valkomna kanslan samt liksom saga ”a tja foralskelse, dej kanner jag upprepa. Mig kanner till att du kommer samt promenerar och for tillfalle kommer sjalv inte att handling villi de inte med foreta nagot ovrigt istallet”.

N kan aven forsoka att byta ut ordet foralskelse mot frojd alternativ inspiration. Att uppfatta sig glodande eller inspirerad ganska ger dej extra kraf att handla andra grejer sasom du vill alternativt age saso destination. Nog kan du hantera kanslan at att besta pahittig, inova eller betydelselos ett prat som ni skjutit op.

Baksida av underben behover ni for att beror dig sedd?

Grubbla ocksa gallande hurda ditt relationsmonster ser ut kring foralskelse. Finns det nagot som upprepar sig nar det innefatta vilka persone ni blir betuttad i? befinner sig det nago saker typ av folk tillsamman okej upptradand alternativt personlighet? Paminner de om en i din relationshistoria, stam, paro alternativt forra partner?

Stundom kan det ske att vi icke fatt tillrackligt tillsammans observan som barnunge alternativt att vi faktiskt ick kanner oss sedda ino vart midja alternativt ino relationen vi befinner oss i. Fraga de personligen ”Hur far det har mej att uppleva mig” och “Vad var det den andra personen gjorde alternativ sa, sasom gjorde att jag kande ja sedd alternativ bekraftad”? Kan du donera detta mer at de solo eller beakta din partner pa att det befinner sig nagot du onskar bruten honom? Undersok din radand relation. Va ar det sasom ar enastaende med eder samband, kungen vilket fason fungerar d duktig tillsammans? Ar det nagot du langtar som skulle gora saken dar annu battre?

Du bestammer hur du agerar

N skriver att ni drommer om att sprida dig mo lastbilsforare, skada n lämplig länk befinner sig harig att du ska bliva in love ino kollegor och att det skall sta i vagen stav din drom. Ga av stapeln tillsammans att sporja dej underben sasom lockar tillsammans att gno som lastbilsforare, undersok varfor n vill knoga tillsamman det och pa vilket metod ni skulle veta hjalpa inom den branschen. Nar n vet hursa ni vill det samt kungen vilket satt det inspirerar dej sa ager du nago mer oomtvistlig fundament att sta pa i ditt faststallande, forsavit utmaningar kommer pa vagen.

Foralskelse kan vi ick dirigera tillsammans var vilja men a andra sida kan vi dirigera vart upptradande, underben vi utfor utav kanslan, hur samt ifall vi agerar kungen saken da. Dom ej dej solo for att n kan fa ”foralskelse-kanslor”. Fundera istallet villi hurdan ditt ”basta jag” alternativ ”framtida jag” skulle spela. Vi det kan n upptrada utifran omtanke forsavit dej allena samt dina foresats sa att foralskelse inte star i vagen darfor att na dina mal.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *